PŘESTUPOVÉ SPEKULACE: BARCELONA SE ZAJÍMÁ O MANOLASE

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE: BARCELONA SE ZAJÍMÁ O MANOLASE

Sezóna skončila a nastává tak částečný odpočinek od fotbalu, ale také čas ke vhodnému posílení kádru. Všichni to známe, s přestupovými spekulacemi jakoby se roztrhl pytel. V tomto článku, který budeme postupně aktualizovat, se Vám budeme snažit přinášet ty nejaktuálnější a nejzajímavější. Nesmíme však zapomínat, že to jsou pořád jenom spekulace a občas jde o pouhé výplody bujné fantazie šikovných novinářů. Nicméně, jak praví staré babské pořekadlo, na každém šprochu…

10. července 2017

Agent Kostase Manolase potvrdil zájem Barcelony

Barceloná se zajímá o služby řeckého stopera Manolase a jeho agent Evangelopoulos tuto informaci potvrdil a přidal: "Inter by mohl být také zajímavou volbou, stejně jako Barcelona, Real Madrid anebo Juventus. Ozvalo se nám spoustu týmů." Sport dále informuje o tom, že Barcelona má předkupní právo, které získala v rámci hostování Vermaelena v Římě. 

Odejde Azpillicueta z Chelsea?

Manolo Lama tvrdí, že příchod Rudigera do Chelsea, by mohl pomoci k příchodu Azpillicuety na Camp Nou se kterým je již delší dobu spojován. 

Messi nechce, aby Barcelonu posílil Paulinho

Lionel je na svých líbánkách, ale ani jemu neunikly novinky týkající se Paulinha. Don Balon tvrdí, že jakmile se Messi doslech, že má Barcelona zájem o tohoto brazilského záložníka, kontaktoval své zaměstnavatele, aby jim tento krok rozmluvil.

Verratti může stále skončit na Camp Nou

Jestli jste si mysleli, že celá tato kauza je u konce, mýlili jste se. Protože L'Equipe tvrdí, že se přestup stále může uskutečnit. I navzdory Verrattiho veřejné omluvě by jej Barcelona mohla získat a to za cenu mezi €70m - €100m.

6. července 2017

Barcelona prý s Verrattim ztrácí čas

Zdroj blízký deníku SPORT prý prohlásil, že "Barcelona s Verrattim zbytečně ztrácí čas i energii." Barcelona může udělat cokoliv, PSG však Verrattiho na Camp Nou nepustí. "Příběh bude mít stejný konec" jako v případě pokusů o získání Thiaga Silvy a Marquinhose. PSG nechce posilovat své přímé konkurenty v Lize mistrů, zvláště pak po tom, co Barcelona několikrát PSG vyřadila...hlavně po výsledku 6:1. Barceloně by prý nepomohlo ani to, kdyby Verratti sám chtěl na Camp Nou odejít. Vše zatím naznačuje, že Verratti v PSG zůstane. [SPORT]

 Arda z Barcelony neodejde

Bývalý turecký reprezentant chce bojovat o své místo pod novým trenérem a nemá v úmyslu opouštět Camp Nou. "Arda zůstane v Barçe. Má tříletý kontrakt. Připojí se k tréninkovému kempu 12. července. Ohledně této záležitosti není nic nového," vykládal Ardův agent pro NTV Spor. [goal.com]

5. července 2017

Ceballos jedná s Betisem

Podle deníku SPORT se Dani Ceballos setkal s vedením Betisu, aby se se svým agentem pokusil urychlit svůj přestup do Barcelony. Brzy by prý mělo být oznámeno, že Ceballos kývne na nabídku Barcelony, a to i přes zájem Realu Madrid. Výkupní klauzule je stanovena na 15 milionů eur, což se Barceloně zdá jako rozumná částka.

Ceballos ke své budoucnosti řekl jen: "Vyjádřím se za dva týdny."

Lucas Lima znervózňuje Santos

Brazilský záložník ještě se Santosem nepodepsal novou smlouvu a je spojován s přestupem do Barcelony. Podpis slíbil na pondělí, zatím se k němu však nemá. Santos proto znepokojuje fakt, že by za rok mohl přestoupit jako volný hráč.

Barcelona chce mít jako první opci na Pedrinha

Barcelona jedná s Corinthians ohledně opce na jednu z nových hvězdiček brazilského fotbalu, teprve devatenáctiletého Pedrinha, který v lednu debutoval za první tým Corinthians. Kluby by již měly mít předběžnou dohodu, která Barçe dává právo koupit hráče v roce 2018 nebo 2019. Pedrinhova výkupní klauzule činí 50 milionů euro, zatímco tržní hodnota se pohybuje mezi 10-15 miliony, což také představuje hlavní překážku v jednání.

3. července 2017

Barcelona favoritem k zisku Bonucciho

Tuttosport tvrdí, že Barcelona je favoritem k získání obránce Juventusu Leonarda Bonucciho. Barcelona je údajně nakloněna k zisku stopera a vyhlídla si právě Bonucciho, který by katalánský velkoklub měl přijít na 70 milionů eur. Bonucci je údajně k přestupu nakloněný, ale moc dobře ví, že by si přestup musel vynutit. 

Bellerin chce do Barcelony

Po tom, co mu skončily reprezentační povinnosti, Bellerin se chce soustředit na návrat na Camp Nou. Sport.es tvrdí, že Hector ví, že bude velmi těžké opustit Gunners, ale je odhodlaný použít všechny prostředky k tomu, aby ho Arsenal pustil zpět do Španělska. 

Jorge Mere popírá zájem Barcelony

Mladý stoper, patřící Sportingu Gijon, byl spojován s přestupem na Camp Nou. Po prohraném finále Eura do 21 let s Německem, ale řekl pro Sport.es: "Barca? Ne, nic se neděje, vůbec nic." 

 

30. června 2017

Barcelona se přidala do boje o Lemara

Podle posledních zpráv L’Equipe se Barcelona přidala k dalším sedmi týmům, které budou chtít získat tohoto šikovného francouzského křídelníka hájícího barvy kněžického klubu z Monaka. Lemar má za sebou skvělou sezónu, a tak není divu, že se o něj Barcelona zajímá, problémem by mohlo být, že Lemar se nejlépe cítí na levém křídle, což je bezpochyby Neymarovo místo, nicméně Lemar je obrovský talent a dokáže zahrát na vícero pozicích.  

 Barcelona chce Realu Madrid ukrást Ceballose

Dani Ceballos exceluje na Euru do 21let v Polsku a vše už nasvědčovalo tomu, že zamíří do Realu Madrid, ale Barcelona chce tohoto mladíka získat pro sebe a vstoupila do hry. Nechce, aby se opakovala situace s Asensiem a Theo Hernandezem. Cabellos má ve své smlouvě zakotvenou výkupní klauzuli ve výši 15mil.€, ačkoliv některé informace naznačují, že v případě zájmu většího klubu, bude stačit 9mil.€. Katalánský velkoklub mladíkovi nabízí řádné členství v A-týmu, zatímco Real Madrid by jej nechal pro sezónu 2017/18 hostovat v Betisu. Přestupu Daniho na Camp Nou by mohl také nahrávat fakt, že opačným směrem se chystá Tello.

 


Zdroje: sport-english.com, barcablaugranes.com



Diskuze

Dani Ceballos - do EURA jsem ho neznal ale na EURU hraje v neskutečné formě a pohodě, a ta výkupka je na dnešni poměry nic, nicméně sledovali jste ho někdo v průběhu sezóny ? Ja ne a aby to nebyla forma jen na EURO, a dalši věc je, že záloha má přetlak a hvězda typu Verrati na kterou bysme se mohli spolehnout taky ne takže přestup dle mého zbytečny a nereálny.

30.06.2017, 12:49
Kavino CulesWarkin

Betis nesleduji, ale na podzim když hrála barca proti betisu, tam byl v záloze jeden mladík, který, ikdyz prohrávali, si s naši zalohou a obranou vytiral doslova řiť.. tehdy jsem ziral a říkal si kdo to je.. říkal jsem si, ze se jen předvádí proti Barceloně.. no a teď, když se podívám jak se jmenoval, zjišťuji ze to byl pravé on a ze bude přestupova bomba tohoto léta.. ovšem s našim vedením tomu moc nevěřím.. stejne případy jako isco, Asensio a teď i saul a tento mladík.. bojím se, nechci na to ani myslet, ze se naše role s realem prohodili, teda aspoň co se přestupové politiky týče... s tímto dočasným vedením nevidím pěkné časy

30.06.2017, 15:51
Tarja CulesWarkin

Já Betis občas sleduju a zdál se mi jako kvalitní hráč. smiley Ale tam to vypadá na RM...

30.06.2017, 18:33
blaugrana CulesWarkin

Údajne pohŕda Barcou a Katalánskom, takže asi nie.

30.06.2017, 19:52

Na balónu skvělý, pohyb bez balónu působí jak od hráče z okresního přeboru.

03.07.2017, 18:37
Tommassino Tommassino

reakce na první příspěvek

03.07.2017, 18:38

Bonucci je pan hrac. Ukazkovej stoper, vlastne asi jeden z nejlepsich co beha po travniku. Ale 70 milionu hrac, kdyz je mu 30? Vzhledem k jeho veku by i polovina byla moc. Par sezon u nas a to je tak vsechno. Juventus nema nejmensi duvod ho poustet, a tolik penez nastesti nemame (pac kdyby jo, ani bych se nedivil, kdyby to pan Fernandez fakt uskutecnil)
Zatim zustavam v klidu, prestupovy okno sotva zacalo, a jak vsichni dobre vime, vetsina prestupu je jen vymyslenych, aby bylo co tisknout. Do ty doby nez to potvrdi klub, tak se zdraham verit vsem tem spekulacim a jen doufam, ze s prichodem zacatku sezony budeme s prestupy spokojeni.

03.07.2017, 19:28

Bonucci je totalni vymysl. Ani to neni potreba. Myslim, ze nam bude stacit Verratti a max RB, asi ten Bellerin. A treba pristi rok Dembeleho..

03.07.2017, 21:23
Tommassino Luis

Pique, Umtiti, Masch, Marlon - to zní slabě. Stoper přijít musí.

04.07.2017, 13:19
Luis Tommassino

Puvodne se spekukovalo o Davinsonu Sanchezovi z Ajaxu, ale nic se nedeje. Byl by mladej, perspektivni a za polovinu. Navic si porad myslim, ze to bude stacit, pokud Marlon pujde s formou nahoru

04.07.2017, 16:09
Jhonys Tommassino

Co to je za argument, že to zní slabě?? smiley jako WTF? smiley máme 4 stopery a bota nás tlačí na úplně jiných místech, nemáme na rozhazování, stoper není teď akutní..

04.07.2017, 22:40
Tommassino Jhonys

Když myslíš... Podle mě měl Pique letos opět jednu ze svých slabších sezón, to je typ hráče, co potřebuje cítit trochu tlak na svoji pozici, aby začal hrát na 100 %. Umtiti ač první sezóna dobrá, tak se u něj ukázalo i dost nedostatků. Ale tak budiž, tato stoperská dvojice i do top zápasů ještě ujde. Jenže pak tu máš Masche, pominu-li, že to ani není původně stoper a nemá výšku, tak teď měl asi nejhorší sezónu v Barce. Stárne a je často zraněný, navíc už se vyjadřoval, že chce odejít. Pak Marlon - neprověřený velkým fotbalem - tudíž opravdu těžko říct, co od něj čekat. Tvoji logiku fakt nechápu, záložníků máme taky mrtě, ale určitě naznačuješ, že ta bota nás tlačí tady + RB. Neříkám, že má přijít stoper za 70 mil eur, ale líp pokrýt to chce.

05.07.2017, 01:10
Jhonys Tommassino

Letošní sezónu měli skoro všichni slabší, takže podle téhle logiky bychom museli koupit skoro celý tým.. stoperská dvojce Gerard - Samuel nejen, že ujde, ale je pro nás klíčová a je to náš základ, rozhodně bych je nijak nepodceňoval, mají špičkovou kvalitu. Masche se takhle nikdy nevyjádřil, naopak si přečti jeho poslední rozhovor.. Na stoperovi už hraje X let a a hraje tan víc než dobře, jeden z Pepových geniálních tahů, jako backup za ty dva je ideální. Marlon tu skládačku přesně doplňuje, je to asi nejperspektivnější obránce, co za posledních X let z béčka povýšil. Buď se mu dá důvěra a on nám to vrátí, nebo přivedeme stopera, tím ho jen zabrzdíme ve vývoji a on vezme roha. Já bych jednoznačně vsadil na něho. Bota nás tlačí hlavně na RB, kde potřebujeme pořádného pravého obránce, ne neustále nějaké alternativy - to je moje priorita. Vedení k tomu chce evidentně koupit i záložníka, i když jich máme jak hub po dešti.. když to sečteš (+ naše prodávání, které příliš nevynáší, k tomu navíc neochota kohokoliv odejít..), nevidím pro kvalitního stopera, který by primárně seděl, finanční prostředky. No a nebo si ponecháme Vermaelena..smiley

11.07.2017, 07:38

Tohle snad nemůže nikdo myslet vážně ne? Už jen ta myšlenka je naprosto děsivá 😨

03.07.2017, 22:13

Pokuď do zálohy v létě nepřivedem nikoho Top,tak nemáme příští sezonu šanci.

06.07.2017, 16:24

Co takhle nekoho, kdo kopne a trefi za dvacitkou. Doted staci beton v sestnactce a tam by ney, sua mohli mit i tri nohy a je to k nicemu.

06.07.2017, 21:53
Adam Kapusta McL_cule

Gól z dialky dokáže dať každý z MSN. Musí byť na tom ale založená taktika..

06.07.2017, 22:17

No pěkná bída tedy...
Kdo by to byl řekl, že klub i přes takový investice v posledních letech bude v takovým rozkladu...
Zatímco baletky za naprosto minimální náklady skládají do budoucna tým z asi neperspektivnějších mlaďochů, co trh nabízí, my budeme ve výsledku rádi, když nám někdo někoho vůbec prodá. .. :( a to 3x dráž, než komukoliv jinému...

Hráče prostě kupujeme pozdě... Strašně pozdě... To se nejdřív sleduje, vyčkává, vyčkává a když je cena hráče na maximu - předkláme nabídky...
Coutinho, Verrati bo ten Thiago už tu měli dávno 2 roky hrát...
Kluky z béčka rozprodávat s dlouhodobou možností zpětného levného odkupu...
Snad není Valverde trubka a bude si složení týmu vybírat i s ohledem do budoucna - tedy žádný Bonucci, Paulinho, Herrera a podobní "zkušení"...

Bohužel, největší slabinou našeho klubu (už spousty let...:( ) je absolutně nekompetentní vedení. Ten <censored> skrček Bartomeu a jeho sebranka měli buď dávno sami odstoupit (není snad dle stanov klubu povinností každého prezidenta FCB odstoupit, je-li vyšetřován, resp. obžalován pro porušení zákonů? zmetek? ), nebo hnít v lochu....

08.07.2017, 15:33

Konečně to někdo napsal, do pozice ve které byl dlouho Madrid a My se tomu smáli, se ted dostáváme My, budeme kupovat hráče s nejvyšší cenovkou a mladé rozpouštět do světa, protože se bojíme dát jim šanci. Vedení absolutně mimo, radši řeší jen neustálé prodlužování a navyšování smluv a pak je vše na poslední chvíli. Manolas, Azpilicueta...konečně aspon něco použitelného na hřiště z těch spekulacích. Paulinhy, Fellainy a Parejy...škoda slovsmileysmiley

10.07.2017, 21:45
Jhonys Pablo Culé

Jen takový detail: prodlužování je sakra důležité a prodloužení s Leem je možná nejdůležitější zpráva léta...smiley

11.07.2017, 07:22
Pablo Culé Jhonys

Však ani netvrdím že to důležité neni. Ovšem případné nové vedení také nebude od věci, jsou prostě věci které jsou moc. Ale nepochybně je lehčí dát dislike a zavírat očismiley

11.07.2017, 08:00
Jhonys Pablo Culé

Napsal jsi to s tónem, že je to méně potřebné... oči nezavírám, jen se to chce místo neustálého brečení na to podívat taky jinými úhly pohledu smiley

11.07.2017, 20:12
jjnovo Jhonys

Nejdůležitější zprávou léta bude nepodepsání Paulinha. smileysmiley smileysmiley

11.07.2017, 11:32
Pablo Culé jjnovo

smileysmileysmiley

11.07.2017, 11:56

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat