PŘESTUPOVÉ SPEKULACE 11.8.2017

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE 11.8.2017

Sezóna se nám nezadržitelně blíží a s jejím přibližujícím se startem nabraly na intenzitě i přestupové spekulace. Zvlášť po odchodu Neymara se neustále hovoří o tom, kdo by jej měl nahradit, nesmíme však zapomenout ani na pokračující snahy Barcelony o získání tvořivého středního záložníka. Vedle toho padají i jména, která by měla Barcelonu opustit, a uvolnit tak místo právě novým posilám. Zkrátka, média se rozhodně nenudí a je už na posouzení každého z nás, zda jim budeme věřit či nikoliv. Neodpustím si rýpnutí, že občas jsou to naprosté žvásty, nicméně i to k tomu patří. Pojďme se podívat na to, co se kde šustlo.

11. srpna 2017

Sergiho Roberta unavuje být věčnou "divokou kartou"

Odchovanec Barcelony byl často využíván na postech po celém hřišti, což jako příkladný profesionál přijímal, teď by však rád dostal pevnou roli a více minut. Sergi chce určitě zůstat v Barceloně, po návratu do zálohy však místo v základu nemá tak jisté. Během přestupového období se objevilo hned několik zájemců o jeho služby, momentálně se hovoří o Juventusu, Chelsea a Manchesteru United. Ti v hráčově cenovce 40 milionů euro vidí skvělou příležitost, jak podepsat top hráče za rozumný peníz.

Dembélé se bez jakékoliv zprávy neobjevil na tréninku Borussie a byl suspendován

Ousmane Dembélé včera nepřišel na trénink Borussie Dortmund a nikdo z klubu netušil, kde je. Za své jednání byl až do víkendového pohárového zápasu suspendován z týmových tréninků. Dortmund zároveň potvrdil, že Barcelona za Dembélého podala nabídku. První měla být ve výši 70 milionů euro, druhá pak o 20 milionů vyšší plus možné bonusy, čímž by se konečná cena mohla vyšplhat až ke 130 milionům. Prioritou hráče je právě Barcelona, odmítl již nabídky několika klubů včetně Realu Madrid.

Barcelona uvažuje o tom, že Yeriho Minu podepíše už teď

Barcelona má na Yeriho opci na 9 milionů eur a měla v plánu jej z Palmeiras přivést příští léto. Věci se však změnily, když Palmeiras vypadlo z Copa Libertadores, díky čemuž by hráči mohl být přestup ze strany klubu umožněn.

10. srpna 2017

Neapol by ráda získala Denise Suáreze

Italský klub sice formální nabídku nepodal, o Denise se však zajímá již déle a dokonce měl kontaktovat Barcelonu s dotazem, zda by byl k mání. Tady však nejspíše narazil, poněvadž Valverde má hráče rád a nechce jej ztratit, zvlášť pokud odejde Munir. Podle médií by si Barcelona přišla na 14 milionů eur s opcí na zpětný odkup.

Připravuje se Vermaelen na velké stěhování?

Odchod Thomase Vermaelena se zdá být každým dnem pravděpodobnější a nejspíš by jej nezachránilo ani to, pokud by se Barce nepodařilo získat Iñiga Martinéze. Ernesto Valverde by belgického obránce rád prodal a zájem projevilo několik anglických klubů a belgický Anderlecht. Nejnovějším vodítkem je fotka, kterou publikovala Thomasova přítelkyně, na které je jejich syn obklopený několika krabicemi.

Návrat Ardy do Galatasaraye se blíží

Agent Ardy Turana se již měl setkat se zástupci tureckého klubu, aby dojednal podmínky jeho návratu. Arda v zápase o Gamperův pohár neodehrál jedinou minutu a na stole by měla být nabídka ročního hostování. Barcelona by preferovala trvalý přestup, ale jediným klubem, který projevil zájem, je právě Galatasaray a ti by jej byli ochotni přivést jen na hostování. Arda prý Barcelonu požádal, aby nabídce naslouchala, a to i přesto, že to ani pro něj zrovna nejvýhodnější nabídka není. K tureckému klubu jej váže spíše citové pouto.

Dortmund chce za Dembélého 150 milionů

Barcelona po setkání se zástupci německého klubu zná cenu Ousmane Dembélého. Tu Dortmund stanovil na 150 milionů euro, což barcelonské zástupce trochu překvapilo. Doufají, že se jim podaří cenovku srazit na částku kolem 100 milionů. Mezitím médii proběhly fotky Dembélého z tréninku Borussie, kde sedí sám a s vážným výrazem. Ostatní členové kádru si po celý den užívali oficiální focení a Dembélé hned při několika momentech chyběl.

City chtějí Busquetse

Manchester City by rád vyztužil střed pole a vybral si k tomu Sergia Busquetse. Tento přestup se zdá být vysoce nepravděpodobný, zástupci anglického klubu však zjišťovali, zda by bylo možné Sergia přivést. Proti je i Ernesto Valverde, který by ve svém týmu rád viděl nové tváře a o své hvězdy přicházet nechce.

Munir se dohodl s Římem

Přestup Munira El Haddadiho je komplikovaný. Ne, že by neměl dobré nabídky, chce však odejít pouze do Říma a Barcelona s nabídkou italského klubu není spokojená. Podle všeho by za mladého křídelníka požadovala 15 milionů euro, což by byl ochoten zaplatit pouze Zenit Petrohrad. O tom však Munir nechce ani slyšet a s Římem už se prý i dohodl.

Barça žádá Seriho o trpělivost

Barcelona je podle všeho v kontaktu s bratrem Jeana Michaela Seriho, který má na starosti vyjednávání o hráčově budoucnosti. Seri by se prý rád přesunul na Camp Nou a má sice více nabídek, jeho cílem je však Barcelona. Zástupci Barcelony hráče ujistili, že o něj mají zájem a že jej o svém postupu budou informovat. Rozhodnutí by mělo padnout příští týden, nyní je veškerá pozornost věnována těm vůbec nejdůležitějším cílům. Sportovní ředitel Robert Fernandez a Seriho bratr jsou prý v kontaktu již několik měsíců.

Valverde: Iñigo nebo nikdo

Ernesto Valverde se aktivně zapojuje do rozhodování o přestupech a velice rád by posílil střed obrany. Na tento post však chce jen jediného hráče - Iñiga Martinéze. Jeho výkupní klauzule však činí 32 milionů euro, což momentálně není pro klub prioritou.

Valverde zároveň není spokojen s tím, jak se jeho tým formuje. Podle něj jde všechno příliš pomalu a příchody i odchody by rád viděl co nejdříve.

Coutinho se do vyjednávání mezi Barcelonou a Liverpoolem plést nebude

Barça vyjednává s Liverpoolem ohledně přestupu Philippe Coutinha a i když jde o složitou operaci, věří, že nakonec bude úspěšná. Sám hráč doufá, že kluby dosáhnou dohody v přátelském duchu a na anglický klub již tlačit nechce. Katalánský klub si představuje cenu ve výši 90 milionů euro plus možné bonusy. Liverpool by chtěl víc, ale začíná si uvědomovat, že udržet hráče bude velmi těžké. Barcelona už se prý s Coutinhem dohodla na pětileté smlouvě.

Barça vyjednává o Sorianovi

Barcelonské pátrání po středním záložníkovi ji zavedlo do Villarealu, konkrétně k Robertu Sorianovi. Novinář Mateusz Swiecicki potvrdil, že Barcelona začala o přestupu šestadvacetiletého záložníka se Žlutou ponorkou jednat.


Zdroje: sport-english.com, barcablaugranes.com



Diskuze

Ak sa vedeniu podarí zarobiť na Denisovi, Ardovi, Munirovi, Vermovi a Douglasovi 20 mega, tak strelím šampanské.

10.08.2017, 08:28
Shido blaugrana

ale treba sa ich zbavit lebo nasa lavicka s tymito hracmi neni o nic silnejsia a iba zaberaju miesto v kadri pre dalsich odchovancov ako je alena...ak by prisla kvalita v podobe coutinha a iniga k tomu nejaky 3 odchovanci a povedzme ze ten dembele tak budem v klude...

10.08.2017, 08:40
blaugrana Shido

To by som bol v klude aj ja, ale zatial skôr len zalamujem ruky.

10.08.2017, 08:44

Docela Valverdeho lituju. Chtěl mít tým kompletní než se mělo odjet na americké turné, o měsic později, je pár dnů do startu superpoháru a ligy a nejsou dořešeny ani odchody ani příchody. Hráče, kterého sám vyloženě Valverde chce, tak to pro vedení není priorita. Nechce se jim dát 32 milionů za kvalitního, mladého a ligou ověřeného stopera ale budou vyhazovat stomiliony za hráče, kterému se povedla jedna sézóna, jehož reálná cena je sotva poloviční. Todle je už jak v kocourkově, ať se pak nediví, že naši trenéři mají tak krátkou životnost. Já bych z toho byl docela frustrovány, když po něm něco chtějí a zaroveň ani nejsou schopný splnit to, o co je žádá. Je neskutečné jak je naše vedení co se týče přestupové politiky naprosto neschopné. smiley

10.08.2017, 08:51
Pablo Culé ladisf

Nádhera, dokonale napsané smiley Naše vedení no, aneb..když je blbá hlava, trpí celé tělo smiley

10.08.2017, 09:00
Pajin ladisf

Jenže ten stoper není marketingově perspektivní. O tom to dneska je 😕

10.08.2017, 09:36
contento ladisf

Perfektně napsáno.pod to se můžu jenom podepsat.
V dnešní době, kdy průměrní hráči stojí 30mega a více, my nejsme schopní prodat Munira za 15.
Kdyby jsme ho chtěli koupit, tak věřím, že po nás bude každý chtít 40 - 50mega.
Neskutečné, jak u nás funguje přestupová politika...

10.08.2017, 09:49
blaugrana contento

Vec sa má tak, že keď nejaký hráč bačuje xy rokov po hosťovaniach, tak je všetkým jasné, že ho klub moc nechce a samozrejme tým pádom nebude dávať vysokú ponuku. Navyše Barca už pustila toľko hráčov zadarmo, že si každý klub myslí, že aj im Barca toho hráča pustí for free a ani sa nečudujem.

10.08.2017, 10:07
The_DoctoR contento

Morata > Munir smiley

10.08.2017, 14:02
Tarja ladisf

S vedením jsem já osobně spokojená čím dál míň, vůbec bych se nezlobila, kdyby si sbalili saky paky a šli o dům dále. smiley

10.08.2017, 10:21

Hmm tak nevim nevim no, pořád jen čtu, že Coutinho není na prodej a že nechtějí slyšet o žádné částce a že to prý údajně už barcelonští vzdali, naopak že prý Dembélé je už na cestě k nám. Stále si myslím, že nikoho nového nepřivedeme :D

10.08.2017, 10:08

dembelé už měl přijít loni. ale to je hrozné ten růst cen. Oni ho loni koupili za 15-20mega a teď po jedné vydařené sezoně chtějí 150mega???? smiley

mbappé měl parádní fazonu až od únoru a chtějí za něj 180mega?? tvl co to je??

přestup neymara znamená další velmi rychlý růst cen hráčů. a těch průměrných nebo těch co měli jen část nebo max 1 sezonu vydařenou...

10.08.2017, 10:24
blaugrana pyspetr

A napriek tom ušiel Eysseric z Nice do Fiorentíny za 4 mio.

10.08.2017, 10:41
pyspetr blaugrana

kdyby šel do TOP klubu, tak jde za 20m smiley

10.08.2017, 11:22

150 za Dembu smileysmiley To je fór týdne. smiley

10.08.2017, 11:18

Dembeleho za ty prachy nechci. Coutinho by se mi strasne líbil, ale zase ta cenovka, ikdyž je opodstatněná, když je to hlavní hvězda Liverpoolu. Ten Martinez me hodne stve, konečně bychom meli řádně silnou obranu, která by se mohla točit. Už několik sezon se řeší posílení obrany a minuly rok moc nefungovala a oni ho nekoupismiley Ja jsem pro Seriho do zálohy s Buskym a Donem. Budu věřit v Deulofea, za Milan si to dobře dával, rychlej, umí jeden na jednoho. Stále doufám v Denise, protože ve Villarealu hrál výborně dopředu, ale u nás ještě takovýhle uprky k bráně nepředvedl, pořád jen míč vrací zpět na iniestu a doufá, ze ten neco vymyslismiley Jeste k Munirovi, minulý rok za Valencii nám dal i gol a ja si rikal radsi nechat Munira, kterymu to střílí než Alcacera, který dal prvni gol asi po pul rocesmiley Dal bych mu pul roku šanci...

10.08.2017, 11:57

Uz to zacina byt fakt trapne, smiesne az ubohe. Nakoniec nepride nikto, bude hlasovanie o nedovere, Barto pujde svinskym behom do hajzlu aj s tou bandou pocmaranych sasov a budu proste hrat mladici. A ja si otvorim rum a budem sa na to spokojne a vysmiaty pozerat smiley

10.08.2017, 13:12
Tarja RafteR

Můj sen! smiley

10.08.2017, 14:22

Ani jeden hráč (Coutinho, Dembelé) nemá takovou hodnotu a už mě ten postoj klubů vůči nám začíná pěkně štvát.
Za takový peníze bych osobně nekoupil ani jednoho. posílit potřebujeme, to ano, ale ne za nesmyslnou sumu.
Navíc kdy jindy, než teď by měli dostat šanci mladí (Deulofeu,Suarez,Munir).
Dal bych jím 1/2 roku, pokud to nebude fungovat a nikdo se nechytí, potom bych peníze investoval a někoho přivedl.

10.08.2017, 13:30

Radši ať nikoho nekupujem a zapojime více Alenu a Delofeua... Ty prachy jsou unreal...Akorát se nás každej snaží oskubat smiley

10.08.2017, 14:03

Tohle začíná vypadat vážně dosti bledě... smiley

Už před odchodem toho počmáranca chtěli kupovat Coutinha/Verrattiho za cca 100M. Prodej Neymara přinesl 222M, prodej přebytečných hráčů může taktéž něco hodit (Arda cca 20, Munir 10, Vermalen 5, popř. Gomés cca 30) a oni i přes jasně formulovaný požadavek trenéra nechtějí dát výkupku 35M za kvalitního stopera, který může do budoucna dlouhodobě nahradit stárnoucího Mascherana? smiley

Chtějí dát 150 M za Dembelého? klučina jedný sezóny, bez výraznějších úspěchů, co si zahrál za sezónu cca 15 složitějších utkání za Dortmund? WTF ???
I ten Deloufeu může být lepší než on....

Nebo budeme přeplácet Coutinha? Když jej Pool pustit nechce a on sám jasně neřekne, že chce k nám a ať jej nechaj jít (co mi to kua připomíná, ta mlčenlivost... smiley ) ?

Snad toho skrčka Bartomeua brzo zavřou a kormidla se ujme někdo, komu vážně půjde o dobro a budoucnost klubu, než o sponzory a koryta...

Za mne: prodat Ardu,Munira,Vermalena,Douglase... na hostovačku poslat Aleňu,Marlona,Sampera...za dobrý love (35+) pustit Gomése. Okamžitě přivést Martinéze (bo za rok je v Mordoru bo citibank).
Když nevyjde Coutinho, poslat 100M do Mnichova a přivést zpět Thiaga. Sezónu bych se rozhodně nebál začít s Deoufeuem na levým křídle a když to bude slabý, v lednu vyplatit výkupku 100M za Griezmana...

A nazdar... smiley

10.08.2017, 15:10
pmadar1 robin

fifa je pc hra, chalani. toto je reálny svet. niekedy chvalabohu, niekedy bohužiaľ. biznis v realite je taký...

10.08.2017, 20:00

Tak odchod Neymara všetko skomplikoval.
Nehovoriac o tom že sa podľa môjho názoru rozhodol dosť neskoro o svojom prestupe (až po skončení turné), ale aj jeho predaj zvýšil prestupové ceny na futbalovom trhu, na čo koniec koncov doplatíme zase raz my pretože ako vieme musíme nakupovať hráčov za 120% - 150% ceny.
Ďalšia vec je futbalová stránka.
Naše trio bolo zohraté, vďaka 3 spoločným rokom a priateľstvu ktoré medzi nimi vzniklo a teraz je to preč a ostáva narýchlo a nečakane zaplátať dieru na ľavom krídle.
Podľa mňa je Neymar momentálne najlepšie ľavé krídlo na svete a celkovo jedným s najlepších hráčov na svete.
Plnohodnotnou náhradou zaňho by som považoval iba Coutinha, nakoľko Dembelé ako všetci vieme mal jednu sezónu, hoci je to mladý a perspektívny hráč nemôžeme očakávať že by podával výkony na úrovni Neymara + tá cena ktorú zaňho pýtajú je absolútne smiešna.
Vôbec by mi nevadilo keby Barca kúpila iba Iniga čo si tréner praje a predala hráčov ako Arda či Gomésa a začali by zapájať viac Alenu, Marlona, Deulofea, Munira aj Paca v ktorého stále verím.
Stred zálohy by mohol vystužiť univerzálny Roberto a na pravom kraji to vidím celkom jasne na Semeda ale aj Vidal ukazuje že nie je iba do počtu.
Viac sa úprimne bojím toho rozpadnutého tria vpredu, predsa len 2 hráčov je oveľa ľahšie ubrániť ako 3, veď predsa trojuholník je jeden s najvyužívanejších "futbalových geometrických útvarov".
Takže pokiaľ nepríde Coutinho, radšej by som si na Neymarovom poste pozrel takého Deulofea alebo a Denisa Suaréza, než kupovať predraženého Dembelého alebo hráča ktorý by mal hrať mimo post - Griezman, Dybala ...

Visca el Barca !

10.08.2017, 15:33

A co zpátky Alexise ?

10.08.2017, 16:48
pyspetr zaky94

kéž by

11.08.2017, 09:41

Týn vole ta naše přestupovat politika to nemá ve světě fotbalu snad nikdo😖😖😖

10.08.2017, 19:03

Tak nevím smiley. Moc jsem si přál Coutinha, protože jsem ho bral jako náhradu za Iniestu. V Liverpoolu sice hraje zleva, ale typově to rozhodně není hráč na křídlo do Barcelony, spíš do středu pole. Taky jsem si přál Dembelého, kterého mám nasledovaného poměrně dost a moc se mi líbí. Rozhodně se mu nepovedla ''jen jedna sezona'', jelikož poprvé se ukázal ve Francii, minulý rok v Německu už potvrzoval, co v něm je. To ale nic nemění na tom, že cenovky, které jim nasadily jejich týmy, si nezaslouží. O Dybalovi a Verratim už asi ani nemá smysl se bavit. Jediný, koho bych tu teď rád viděl, je Inigo Martinéz. Klidně i za těch 32 miliónů, za takovou cenu nikoho na jeho úrovni už nikdy neseženeme. Nemusíme se hned plašit a rychle někoho kupovat. Do zimy bych klidně počkal na Griezmanna, pokud bychom usoudili, že to bez něj nepůjde. Pořád si myslím, že Barca by měla hráče spíš produkovat, než je kupovat. Pokud koupíme Iniga, tak máme vyřešený střed obrany. Na pravo primárně Semedo a Vidal, takže Roberto může hrát střed. Plus na střed máme Alenu, Rafinhu a může tam hrát i Denis. A na levém křídle bych rotoval Deulofea, který šel od odchodu z Barcy o dost nahoru s Turanem. Když hrál minulou sezonu na levém křídle, odehrál u nás svoje nejlepší zápasy. A to pořád počítám s tím, že nebudeme měnit rozestavení. Kdo ví, co teď Ernesto plánuje. Tohle není FIFA, téměř každý hráč může hrát dobře, když mu trenér přiřadí správné úkoly na hřišti. A my máme takových hráčů dost. Věřím v tým, protože věřím v trenéra. Nevyhoďme zbytečně stovky miliónů euro, nejsme PSG ani Man City smiley.

10.08.2017, 19:43
pmadar1 Mr.Awesome

absolútny súhlas. nech sa mladíci vyhrajú a za rok-dva bude Barca znovu neporaziteľná. ja by som do toho ako fanúšik v pohode išiel.

10.08.2017, 19:57

Coutinho Isco Thiago, nevidím jinou náhradu za Andrese....Neymara bych prostě zkusil nahradit Delem nebo změnit styl na 4-4-2

10.08.2017, 20:50
blaugrana The_DoctoR

Akoze by Ali hral LW?

10.08.2017, 21:13
Nemesis11 blaugrana

on spíš myslel Deulofeua smileysmileysmiley a ten na základ prostě nemá

10.08.2017, 21:44
Pajin The_DoctoR

Nevěřím, že Ti je 30

11.08.2017, 21:33

www.bbc.co.uk

11.08.2017, 11:14

Tak doufám, že Coutinha nějak extra nepřepálí... ale faktem je,že hráče jako on prostě potřebujem...
V nejideálnějším případě snížit cenu Ardou... :)

11.08.2017, 18:02
Nemesis11 robin

Couts je už vyloučený, dneska se k tomu oficiálně vyjádřili majitelé Liverpoolu

11.08.2017, 19:22
robin Nemesis11

Hodinu poté podal žádost o přestup... smiley

11.08.2017, 22:15

Rád bych tu viděl Dembeleho i Coutinha.. ale pokud se cena za oba přehoupne přes cenu prodeje Neymara.. Budu to brát jako další neúspěch naší přestupové politiky. To budu radsi, kdyz si celou sezonu ukopeme sami s odchovanci a splatíme dluhy!!!

11.08.2017, 18:42

Někde jsem četl, že se Barca s Dembelem dohodla na pětileté smlouvě s platem 10M ročně... 10???!!!! Tolik bral před pár lety Leo jako nejdražší náš hráč!! Nechci,aby nějaký dvacetiletý cucak, který ještě nic nedokázal bral více než Masche, Andrés a mnoho dalších v našem týmu, kteří mají na svědomí mnoho titulů pro náš klub...

12.08.2017, 13:19

Vzdyt to Dortmund oficialne poprel

12.08.2017, 19:54

ježíšikriste... tak prej Paulinho za 40M je hotovej...
no to mi ho vyndej - proč proboha? máme v záloze kopu talentů, 3 velice kvalitní hráče základní sestavy a za neskutečný love přivedeme 30ti letýho hráče, průměráka, co se neprosadil ani u slípek... bartomeu a celá jeho pitomá sebranka okamžitě ven...

12.08.2017, 18:18

ale ne zaplatili vykupku, tady to mas napsany...
12.08.2017, 18:48 Sport: Přestup Paulinha hotový
Deník Sport píše, že Barcelona se s Guangzhou dohodla na přestupu Paulinha, za kterého zaplatí 40 milionů eur, ne však formou klauzule. Devětadvacetiletý záložník má podepsat smlouvu na čtyři sezony s čistým platem pět milionů eur ročně.

12.08.2017, 19:55
Kavino robin

Stále doufám, ze se z této noční můry brzy proberu. Ze teprve začne přestupové období a neymar bude stále u nás. Cele toto období je jedna velká komedie a radši bych byl, aby se nikdy nestalo. Jak klapne pavel tak si půjdu hodit laso. Budeme k smíchu všem. #wakemeup

12.08.2017, 19:56

Tak reklamné predmety s Coutinhom zmizli z obchodov. Dúfam, že to značí jeho brzký príchod.

13.08.2017, 10:58

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
43. Raphinha 5
46. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat