Rekordní sezóna fanklubu

Rekordní sezóna fanklubu

Sezóna 2019/20 sice ještě oficiálně neskončila, z pohledu našeho fanklubu Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues se však o ukončení sezóny již hovořit dá. Je totiž jasné, že nás již žádný zájezd ani výjezd nečeká a nebudeme ani zajišťovat žádné další vstupenky. Jaký byl tedy uplynulý rok z pohledu naší Penyi?

Členové našeho fanklubu v sezóně 2019/20 získali rekordní počet vstupenek a rekordní byl i počet členů. Ani coronavirus a opatření s ním spojená nezabránily tomu, aby se znovu jednalo o rekordní sezónu.

 

3 zájezdy

Náš fanklub ve spolupráci s CK CoolCamp zorganizoval celkem 3 zájezdy na domácí utkání FC Barcelony. Postupně jsme se vydali na Sevillu, Celtu a Real Sociedad. Před utkáním s Realem Sociedad proběhla také recepce na Camp Nou, kde jsme se znovu setkali s členy vedení klubu. Bohužel zájezd na Atlético Madrid byl zrušen, jelikož se nemohlo létat, a po zrušení letu byl nakonec zrušen (odložen) i zápas. Na tyto 3 zápasy vyrazilo více než 50 fanoušků.

 

3 výjezdy

Členové vyrazili za utkáním Barçy také do Milána, Dortmundu a Prahy, tedy na všechny venkovní zápasy ve skupině. Do Neapole na osmifinále se ovšem nevydal nikdo.

 

251 lístků

Celkem se přes fanklub zařídilo 251 lístků, což je absolutní rekord. I přes nedokončenou sezónu byl tak rekord v počtu vstupenek znovu překonán. Nejvíce lístků fanklub zařídil na utkání se Slavií Praha, kde to bylo 129 vstupenek. I toto číslo je rekordní, na žádný jiný zápas v historii fanklubu se tolik lístků nezařídilo.

 

81 nových členů

Náš fanklub se od minulé sezóny znovu rozrostl, tentokrát získal hned 81 nových členů. Dokonce se dá mluvit o číslu 94, pokud počítáme i ty, kteří obnovili své členství po dlouhých letech. V současné době čítá naše penya na 320 aktivních členů, což je absolutní rekord. Patříme tak k největším fanklubům na světě!

 

Zápas se Slávií

Výjezd“ do Prahy na zápas se Slavií a vše s tímto zápasem spojené bude vždy bráno jako hlavní událost sezóny. Kromě samotného zápasu se konala také slavnostní večeře pro vedení klubu a prezidenty fanklubů, zápas Juvenilu A s dorostem Slavie, kde jsme se setkali s Patrickem Kluivertem, Amorem a Ericem Abidalem. Dále pak sraz v Želivárně před zápasem pro více než 200 fanoušků Barçy. To vše dostalo fanklub do médií včetně České televize. Z tohoto zápasu jsme také dostali jako dárek dres s podpisy všech hráčů Slavia Praha, který jsme vydražili za více než 50 tisíc. Celá tato částka šla na dobročinné účely.

 

Nový web

Fanklub v roce 2020 slavil 10 let od svého založení. Oslavu nám nařízení vlády zkazilo, a tak jsme toto významné jubileum „oslavili“ novým webem.

 

Velký letní sraz

A kde se uplynulá fanklubová sezóna oslaví? Na Velkém letním srazu v Bolaticích, a to 18. července.

 

Závěrem bych chtěl členům našeho fanklubu poděkovat za aktivní fandění a oddanost klubu. Opravdu jen hrstka fanklubů na světě se může pyšnit tak častou účastí na zápasech FC Barcelony.

 

Ještě nejsi součástí naší Penyi? Staň se členem fanklubu! Registrace zde. 

  

Facebookový profil fanklubu naleznete zde.

Facebooková skupina pro členy fanklubu na tomto odkaze.

 

Visca el Barça i Visca la Nostra Penya!

 

 

Tomáš “Migueli“ Škurek

Prezident

PB Lleó de Dues Cues




Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

A samozřejmě velké díky viceprezidentům. Rekordní počet členů je hlavně zásluha Jakuba, web pak Caltica smiley

11.06.2020, 14:38

smiley

11.06.2020, 22:24

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat