OFICIÁLNĚ: NEYMAR NA CLÁSICO NOMINOVÁN NENÍ

OFICIÁLNĚ: NEYMAR NA CLÁSICO NOMINOVÁN NENÍ

FC Barcelona prostřednictvím svých internetových stránek dnes dopoledne definitivně sdělila, že Neymar hrát proti Realu Madrid nebude. Klub usiloval o zrušení hráčova trestu u Administrativního soudu pro sport (TAD), ten však žádost smetl ze stolu s vysvětlením, které Katalánce velmi rozhořčilo. 

Proti dodatečnému dvouzápasovému distancu, jenž byl Neymarovi udělen za ironický potlesk mířený asistentovi rozhodčího po vyloučení ze zápasu s Málagou, se Barcelona nejdříve odvolala ke španělskému fotbalovému svazu. Jelikož byl tento pokus neúspěšný, vedení klubu se obrátilo na TAD. Soud ale pouze potvrdil platnost trestu s tím, že na projednání záležitosti už neměl dostatek času. Včera se ještě pokoušel svolat mimořádné zasedání, což se nicméně nepovedlo.

Barcelona nato obdržela dopis od prezidenta TAD, na který reagovala následovně: "Odvolání bylo ve skutečnosti předloženo v pátek v 16:08. FC Barcelona chce vyjádřit svůj údiv nad tím, že prezident TAD ve svém dopise uvedl, že 'obvyklé zasedání se odvoláním zabývat nemohlo, protože už bylo ukončené, což bylo veřejně známo.' Klub přitom prezentoval svou žádost v pracovní době. Navíc o tom, kdy se zasedání bude konat, TAD neinformoval. Zároveň je překvapující, že prezident TAD píše, že by k projednání případu potřeboval zprávu odvolací komise."


Zdroje: fcbarcelona.com, sport.es



Diskuze

proc tak pozde? to, aby ti ostatni byli zlí? vidim to jako naschopnost klubu.

23.04.2017, 20:14

za ironický potlesk dva zápasy a za filmování ve vápně nic (nemyslím tentokrát nic konkrétního, ikdyž i naši chlapci by občas zasloužili), to je trochu na hlavu smiley

24.04.2017, 09:14

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat