KATALÁNSKÁ LŮZA SI K TITULU NEPŘIČICHNE

KATALÁNSKÁ LŮZA SI K TITULU NEPŘIČICHNE

Alespoň to tak vidí Abdullah Al-Thani, prezident Málagy, který svým příspěvkem na twitteru pošpinil katalánský velkoklub. To nezůstalo bez povšimnutí a vedení Barcelony Abdullaha za jeho urážky nahlásí hned na několika místech. Al-Thani reagoval na dotaz fanouška Barcelony, zda je Málaga schopná porazit Real Madrid.

Krátce po tom Barcelona oficiálně oznámila, že Abdullaha Al-Thaniho za komentáře na twitteru nahlásí národní sportovní komisi, španělské fotbalové federaci i příslušnému oddělení vedení La Ligy.

Al-Thani obdržel zprávu od fanouška Barcelony, kterého zajímalo, zda by Málaga v posledním ligovém kole mohla porazit Real Madrid a pomoci tak Barceloně v boji o titul. Odpověď zněla takto:

"S pomocí Allaha je na hřišti porazíme, ale lůza z Katalánska si po tom, co vykládala lži o trenéru Michelovi, k titulu nepřičichne."

Těžko uvěřitelné, že je člověk takového postavení něčeho podobného schopen, Al-Thanimu však nejspíš slušné vychování nic moc neříká.

Celé situaci předcházelo vyjádření trenéra Málagy Michela, který by si přál, aby titul vyhrál Real Madrid. Není divu, v Realu strávil ve své hráčské kariéře 20 let a stále je jeho velkým fanouškem.

V rozhovoru pro Ondo Cero mu byla připomenuta podobná situace Jorgeho Valdana, taktéž bývalého hráče Realu. Ten při svém trenérském působení v Tenerife svůj bývalý klub dvakrát porazil, čímž Barceloně pomohl k titulu v letech 1992 a 1993.

Michel na to reagoval: "Rozdíl mezi mnou a Valdanem je, že já jsem mnohem větší Madridista."

Luis Enrique po demolici Osasuny k šancím Málagy prohlásil: "Kdyby moje babička měla kolečka, byla by kolo."

Zdá se, že situace se s blížícím se koncem ligy začíná vyostřovat a Al-Thani svými urážkami akorát přilil olej do ohně.

Vedení Barcelony to nenechalo chladným a oficiální vyjádření zní jasně:

"FC Barcelona vyjadřuje odmítnutí a pobouření nad tweetem publikovaným prezidentem Málagy FC, Abdullaha Al-Thaniho, jehož komentáře porušují principy fair play, etiky a zákonů, které by v ligové soutěži měly panovat."

"Z tohoto důvodu klub nahlásí tento případ na národní komisi proti násilí ve sportu a předá záležitost soutěžní komisi Královské španělské fotbalové federace a na oddělení integrity La Ligy."


Zdroje: dailymail.co.uk



Diskuze

Ten Lucho prostě..smiley smiley Jeho vyjádření mi budou chybět.

28.04.2017, 10:26

no s malagou počítat vidno nemůžem smiley

28.04.2017, 11:51

Co cekat od Araba spinaveho

28.04.2017, 13:51
MVD

Autor článku by tam místo tý fotky těhle sr... měl dát fotku třeba stadionu v Málaze. Z těch dvou mi je k blití a z jejich vyjádření, zejména vyjádření toho Araba ještě víc!

28.04.2017, 15:44
Tarja MVD

Takový chudák nemá na to, aby mě rozhodil, takže mě to vůbec nenapadlo. smiley I když jsem váhala, kterou tam dát...smiley

28.04.2017, 21:20

Muslim.Co by jste chtěli.

28.04.2017, 22:23
Tarja Ihsahn

Takový Mourinho umí vypustit taky slušné kydy a muslim to není. smiley (Aspoň myslím smiley)

29.04.2017, 11:54

Tá prehra v Malage nás asi stála titul a to dlho nepredycham. Najmä keď ich trénuje Michel, dlhoročný pilier Realu. Toto sa nemalo stať. Pokiaľ si pamätam, tak práve tam Jeremy amatérsky zahral ofsajd a ušiel hráč, ter Stegen zasa nevybehol proti nemu. Mať tie 3 body, dnes to máme vo svojích rukách. Samozrejme stratili sme s Alavesom, Celtou, Deportivom predtým, ale na konci sezóny sa čakalo, že tím sa zatne a nebude strácať s priemernými, práve s nimi sme asi stratili titul.

04.05.2017, 08:33

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. Girona FC 71
3. FC Barcelona 70
4. Club Atlético de Madrid 64
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 19
2. Jude Bellingham 17
3. Alexander Sørloth 17
4. Ante Budimir 16
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
27. Ferrán Torres 7
29. João Félix 7
48. Raphinha 5
53. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat